IVA KAPI-KAPI PROTIV GLJIVIČNIH OBOLJENJA NOKTIJU

iva kapiGljivična oboljenja noktiju vrlo su česta, a većinom se javljaju na prstima donjih ekstremiteta. Mnogi ljudi i ne znaju da imaju ovaj problem, jer infekcija napada unutrašnju stranu nokatne ploče, zbog čega su oštećenja, bar u početku, gotovo nevidljiva.

Kasnije oboleli nokat mijenja boju, postaje zadebljan i počinje da se krivi, što je signal da je oboljenje uzelo maha. Vlaga i toplota pogoduju brzom razvoju infekcije (dugotrajno nošenje obuće, neredovna i neodgovarajuća higijena), pa se gljivice brzo šire i za samo nekoliko meseci u potpunosti uništavaju nokat.

Pored estetskog, ovo može biti i vrlo ozbiljan zdravstveni problem, posebno u slučaju dijabetesa i oslabljenog imuniteta. Kod obolelih od šećerne bolesti cirkulacija u stopalima vremenom postaje sve lošija, pa relativno mala upala dovodi do komplikacija u vidu otvorenih rana koje teško zarastaju.

Nastavi sa čitanjem

DR. GRANDEL

 Koža ima sposobnost stalne regeneracije iznutra, ali proces obnavljanja možete započeti uz Dr. Grandel. Uz pomoć njemačkih preparata Dr. Grandel vratićete joj ono što joj vrijeme i spoljni faktori oduzimaju.

Nastavi sa čitanjem

Tommee Tippee®

Firma Jackel poslovala je u Velikoj Britaniji još početkom dvadesetog vijeka. 1965. godine ova firma lansiraće u Velikoj Britaniji dječji pribor za jelo pod nazivom Tommee Tippee®. Gotovo dvadeset godina kasnije, kompaniju preuzima Mayborn Group

Nastavi sa čitanjem

MYCOSAN

Rešite se gljivičnih infekcija noktiju!

mycosan

Sa dolaskom ljeta i obuvanjem sandala, japanki i otvorenih cipela pokazujemo stopala i nokte, koji su često zanemareni za vrijeme hladnijih dana, pa je rizik od nastanka zdravstvenih problema znatno povećan. Jedan od osnovnih zdravstvenih problema predstavlja gljivična infekcija noktiju. Pre nego što vam otkrijemo kako možete spriječiti nastajanje gljivične infekcije noktiju ispričat ćemo nešto više o ovoj bolesti.

Nastavi sa čitanjem

MAKULIN i MAKULIN PLUS - djelotvorna zaštita oka

Više od 300 kliničkih istraživanja potvrdilo je korisno djelovanje FloraGLO® luteina na oči i vid, srce, krvne sudove te imunološki sistem čovjeka. FloraGLO® lutein je dobijen iz cvjetova nevena i po sastavu je identičan prirodnom luteinu pa ga tijelo lako apsorbuje. Formulacija FloraGLO® luteina ugrađena je u proizvode više od stotinu vodećih svjetskih proizvođača dodataka ishrani i registrovani je zaštitni znak kompanije Kemin Industries, Inc.

Nastavi sa čitanjem

  • 1
  • 2